Galatasaray Spor Kulübü'nün Şubat Ayı Olağan Toplantısı bugün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda basına kapalı olarak yapıldı. Toplantıda Teknik Direktör Fatih Terim, divan üyelerine sunum yaptı.
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın yönetiminde yapılan toplantıya İkinci Başkan Ali Dürüst, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Genel Sekreter Aka Gündüz Özdemir ile Yönetim Kurulu üyeleri Semih Haznedaroğlu, Sedat Doğan, Abdurrahim Albayrak, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara ve Necati Demirkol katıldı. Ayrıca Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da toplantıda yer aldı.
Toplantıda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, kulübün kurucusu ve bir numaralı üyesi Ali Sami Yen ve arkadaşları, geçen bir aylık sürede hayatını kaybeden Divan Kurulu üyeleri ve tüm Galatasaraylılar için saygı duruşunda bulunuldu.
Toplantı öncesinde Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar; Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Eski Üyesi ve Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'a söz hakkı verdi. Galatasaray Üniversitesi'nde yaşanan yangın felaketine ilişkin açıklamalarda bulunan Kıraç, Divan Kurulu üyelerini Galatasaray Eğitim Vakfı'nın yangın sonrasında üzerine düşenlere ve başlatılan bağış kampanyasına ilişkin de bilgilendirdi.
Geçen aya ait toplantı tutanaklarının takdimi ve oya sunulması ile devam eden toplantı, gelen evrakların okunması ve soruların yanıtlanmasıyla sürdü.
Divan Kurulu Toplantısı'nda daha sonra söz hakkı alan Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörü Fatih Terim, "Bütün Yönleriyle Futbol" isimli sunumuyla Divan Kurulu üyelerini futbol şubesindeki işleyiş konusunda bilgilendirdi.
Toplantının güncel konular ve dilekler bölümünde ise Faruk Gürbüzer, Ahmet Özdoğan, Gökhan Göynümer, Hikmet Öziş, Turcan Bolayır, Sami Çölgeçen, Emir Kıvırcık ve Taner Aşkın gündeme dair görüşlerini bildirdiler.
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı Olağan Toplantısı, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün Yönetim Kurulu'na yöneltilen soruları yanıtlamasıyla son buldu.
(MFS-MFS-S)

13.02.2013 19:18:10 TSI

Editör: Wan Haber