Galatasaray dağıldı! Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında TT Arena'da Real Madrid'e 6-1'lik skorla mağlup oldu. Real Madrid'in gollerini Isco, Benzema (2), Ronaldo (3) kaydederken, Galatasaray'ın golü Umut Bulut'tan geldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

33. dakikada topu ağlarımızda gördük. Uzun topla çıkan Real Madrid'de ceza sahası girişinde topla buluşan Isco, Eboue'nin müdahalesine rağmen yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Galatasaraylı futbolcular, bu golün ardından büyük üzüntü yaşadı.

PEPE 54'TE İKİ YAPTI

Real Madrid orta sahasında kazanılan top bir anda Benzema'nın önünde kaldı. Fransız forvet rahat bir şekilde ceza sahasına girdi ve Kamerunlu savunma ikilisinin şaşkın bakışları arasında topu Muslera'nın yanından ağlara gönderdi.

RONALDO FARKI 3'E ÇIKARDI

Real Madrid'in hızlı geliştirdiği atakta ceza sahasında önce sağa, sonra ortaya açılan topta Cristiano Ronaldo boş kaleye topu göndermekte zorlanmadı.

YİNE RONALDO, 4 OLDU

Gareth Bale'nin ceza sahasının sağ önünden kullandığı serbest vuruşta Ramos'un yaptığı kafa vuruşunda Muslera topu uzaklaştıramadı. Cristiano Ronaldo önünde bulunduğu topu filelere yollamakta zorlanmadı.

MADRİD'İ DURDURAMIYORUZ

Real Madrid topu Galatasaray'dan kaptıktan sonra bekletmeden sol kanatta hareketlenen Cristiano Ronaldo'yu gördü. Portekizli yıldız da seri bir şekilde ceza sahası içindeki müsati pozisyonda bekleyen Benzema'yı gördü. Fransız forvet de kendisinin 2. takımının 5. golünü son derece rahat bir şekilde filelere gönderdi.

84'TE GOLÜMÜZ GELDİ

Sağ kanattan Bruma'nın yaptığı ortada Umut, topa sağ ayağı ile vurdu ve ağlara gönderdi.

ARENA'DA KABUS!

Ronaldo, 90. dakikada 2 oyuncumuzu çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 6-1

Editör: Wan Haber