Beko Basketbol Ligi'nin 16. haftasında Galatasaray Medical Park evinde konuk ettiği Antalya Büyülşehir Belediyespor'u mağlup etti.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, ilk periyot hariç maçın genelinde iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ataman, "Savunmada sertliğimizi artırdığımız zaman rakip takımın skorer oyuncularını kendi performanslarının altında tutmayı başardık. Bu da savunma başarısıdır. Hücumda da topu iyi kullandık. Her geçen gün daha iyi oynamaya başladık. Tüm yaşadığımız talihsizliklere karşın iyi yoldayız" dedi.
Avrupa kupalarında 2 gün sonra transferin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda buluna Ataman, "Şu anda 3 oyuncuyla yakın temastayız. Bu 3 oyuncu da Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde oynuyor. Oyuncularla anlaştık, kulüpleriyle görüşüyoruz. hangi kulüple anlaşılırsa o oyuncuyu alacağız. 28 Ocak Pazartesi gününe kadar transferi bitirmemiz lazım" diye konuştu.
Galatasaray'ın genç oyuncusu Can Korkmaz, iyi mücadele ettiklerini ve sert savunma yaparak maçı kazanmayı bildiklerini belirtti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Altar Tunçkol ise "İkinci periyotta Galatasaray pota altımızı iyi kullanarak farkı açtı. Buna karşılık veremeyince ikinci yarı maçı bıraktık. Bu maç bir hazırlık maçı gibiydi bizim için. Gelecek hafta oynayacağımız Türk Telekom karşılaşması bizim açımızdan çok önemli" ifadelerini kullandı.
Antalya Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Eren Beyaz, "Maçta çok kötü oyun oynamadık. Galatasaray bizden daha iyi ve bizden üstün oynayarak maçı kazandı" şeklinde konuştu
(DG-MFS-MFS-S)

26.01.2013 20:40:52 TSI

Editör: Wan Haber