Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarların mücadeleye yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından sıkıntılı günler yaşayan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında ağırladığı Galatasaray karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak, moral bulmak istiyor. Karşılaşmaya yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, 25 bin kişilik Bursa Atatürk Stadyumu ilk kez tam doluluk oranına ulaştı. Stadı dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarına tezahüratlar ile destek verirken, futbolcuları tek tek çağırarak 'yumruk şov' yaptırdılar. Taraftarlar ayrıca yıldız oyuncu Pablo Martin Batalla'yı sihirbaz olarak gösteren pankart açtılar. Galatasaray taraftarları da kendilerine ayrılan bölümü tamamiyle doldurarak, takımlarına destek oldu.

ÖNEMLİ EKSİKLER
Yeşil-beyazlılarda, Stanislav Sestak, Ferhat Kiraz ve Gökçek Vederson sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmazken, antrenör Ersel Uzgur, sakatlıktan çıkan Belluschi ve Basser ise ilk 11'de görev verdi. Galatasaray'da ise kart cezalısı olan Hamit ve Melo ile birlikte sakatlıkları bulunan Çağlar, Ujfalisi ve Afrika kupasında olan Eboue kadroda yer almadı. Sarı-kırmızıların yeni transferi yıldız oyuncu Wesley Sneijder ise yedekler arasında yer alıyor.
Her iki takımında ilk 11'leri şöyle:
BURSASPOR: "Carson, Şener, İbrahim, Serdar, Basser, Murat, Belluschi, Edu, Okan, Batalla, Pinto."
Yedekler: Harun, Ömer, Ferdinand, Musa, Tuncay, Hakan, Batuhan
GALATASARAY: Muslera, Selçuk, Elmander, Riera, Dany, Umut, Semih, Yekta, Engin, Emre, Sabri
Yedekler: Eray, Gökhan, Aydın, Wesley Sneijder, Burak, Hakan, Amrabat
(MA-BÇ-BÇ-S)

02.02.2013 18:58:56 TSI

Editör: Wan Haber