Galatasaray Kulübü, yeni katılan 294 üyesine 'Galatasaray Spor Kulübü Tanıtım Toplantısı' düzenledi.
TT Arena Batı VIP'de gerçekleştirilen törene Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, başkan yardımcısı Adnan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Cibara, Celal Gürcan, Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Sedat Doğan ve Ali Gürsoy, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulüp eski başkanlarından Mehmet Cansun ile çok sayıda davetli katıldı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal törende yaptığı konuşmasında 294 üyeyle Galatasaray'ın bugünden itibaren daha da güçlü olduğunu belirterek, "Geleceğe çok daha güvenle ve daha büyük beklentilerle bakıyoruz. Galatasarayımız sadece bir spor kulübü değil, bir dünya kulübüdür. Arkasında çok büyük yapıların olduğu, 1481'den bu yana teker teker tuğlalar eklenerek, büyük bir şatonun kurulduğu, büyük bir ülkenin kurulduğu bir kuruluş. Hepimiz bu büyük yapının parçalarıyız. Geçenlerde dışarıda başka bir kulüp yöneticisiyle konuşuyordum, arkasında bizim kadar güçlü bir gerçek ve tarih olan hiçbir kulüp yok. Galatasaray hemen hemen Avrupa'da arkası bu kadar güçlü ve eğitimle iç içe geçmiş tek kulüptür. Araştırdık, bulamadık. Avrupa'da, hatta dünyada bu anlamda tekiz diyebiliriz. Bizim en büyük farkımız kültürümüz, beraberliğimiz ve bunun bize verdiği büyük güçtür" dedi.
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise yeni üyelerle daha da büyüdüklerini anlatarak, büyük bir aile olduklarını söyledi
Organizasyonda üyelere mazbatalarını ilk olarak Ünal Aysal vermeye başlarken, tanınmış isimler dikkati çekti. Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve oğlu Mete Ahmet Arıboğan, kulübün yeni üyeleri arasında bulunup, beratlarını Ünal Aysal'ın elinden teslim aldı.
Aysal'ın berat verdiği isimler arasında, oyuncu Demet Akbağ ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın şefliğini yürüten Gürer Aykal da yer aldı. Ayrıca, ismi yeni üyeler arasında duyurulan komedyen Şahan Gökbakar, beratını almak için törene katılmadı.
(BH-RFK-S)

26.01.2013 13:05:04 TSI

Editör: Wan Haber