MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

9. dakikada Melo’nun ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Sneijder’in gelişine vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

21. dakikada Drogba’nın savunmanın arkasında gönderdiği topa buluşan Sneijder ceza sahası içi sol çaprazdan sert vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.

22. dakikada Sneijder’ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Telles’ın sert vuruşunda kaleci Volkan topu son anda çeldi.

32. dakikada Selçuk’un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası dışında topla buluşan Drogba’nın sert vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

40. dakikada Emre Belözoğlu’nun Melo’ya yaptığı sert müdahalenin ardından hakem Bülent Yıldırım ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Fenerbahçe sahada 10 kişi kaldı.

45. dakikada Galatasaray:1 Fenerbahçe:0 İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
46. dakika: İkinci yarı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

47. dakika: Galatasaray savunmasında Hakan'ın hatasında topu alan Emenike ceza alanı dışından şut çekmek istedi ama top savunmadan döndü.

49. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Fenerbahçe 10 kişi olmasına rağmen ikinci yarıya iyi başlayan taraf

50. dakika: Sağdan Gökhan'ın yağtığı ortada arka direğe giden topu Eboue kafayla kornere gönderdi.. Sol köşeden Caner'in kullandığı kornerde ön direkte Melo topu karşıladı..

51. dakika: Galatasaray atağında Selçuk'un pası Burak ve Eboue'nin arasına düştü ve iki oyuncunun da topu alması mümkün değildi..

52. dakika: Sağ köşeden Caner'in ceza sahasına ortaladığı kornerde top Kuyt'tan auta çıktı..

54. dakika: Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Telles'in ceza alanına yerden ortasında Volkan topun sahibi oldu.

55. dakika: Fenerbahçe atağında Kuyt'ın savunma arkasına gönderdiği pasla buluşan Emenike için ofsayt bayrağı kalktı..

56. dakika: Sol kanattan Caner'in yaptığı ortaya Sow'dan önce Muslera topu iki hamlede kontrol etti..

57. dakika: Sağ kanattan Sneijder'in ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta arka direğe giden topu Volkan çıkarak kontrol etti..

58. dakika: Galatasaray'da orta alanda topla buluşan Sneijder'in ceza alanına koşu yapan Burak'a pasında Burak topa hareketlendi ama Volkan'ın baskısıyla topu oyun alanında tutamadı.

62. dakika: Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Eboue, rakibini geçip pasını Selçuk'a verdi ama Selçuk'un uzak mesafeden şutu üstten dışarıya gitti.

64. dakika: Galatasaray'da Eboue, bir kez daha sakatlık geçirdi ve büyük ihtimalle oyuna devam edemeyecek.

65. dakika: Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Eboue, rakibini geçip pasını Selçuk'a verdi ama Selçuk'un uzak mesafeden şutu üstten dışarıya gitti.

66. dakika: Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Eboue, rakibini geçip pasını Selçuk'a verdi ama Selçuk'un uzak mesafeden şutu üstten dışarıya gitti.

68. dakika: Galatasaray atağında Telles'in pasında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Drogba, iki rakibini geçip Burak'ın ceza alanına kaçırmak istedi ama top çok hızlıydı ve Volkan'da kaldı.

70. dakika: Galatasaray atağında Telles'in pasında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Drogba, iki rakibini geçip Burak'ın ceza alanına kaçırmak istedi ama top çok hızlıydı ve Volkan'da kaldı.

72. dakika: Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Sabri'nin ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Burak, dönüp şutunu çekti ama Volkan gole izin vermedi. 

74. dakika: Sağ kanattan ceza sahasına girmek isteyen Burak, Caner'den kurtulamadı..

76. dakika: Selçuk'un ceza sahasına ortaladığı kornerde Melo'nun kafa vuruşu isabetli olmadı..

78. dakika: Caner'in ceza sahasına yaptığı ortada Emenike'nin ayak koyduğu top farklı şekilde yandan auta çıktı..

79. dakika: Alves, orta alanda Burak'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü..

81. dakika: Sol kanattan hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın ceza alanına hareketlenen Mehmet Topuz'a pasında Mehmet Topuz dar açıdan vuruşunu yaptı ama top Muslera'da kaldı.

82. dakika: Bu arada Selçuk İnan bir sakatlık geçirdi ve oyundan çıkmak istedi ama Mancini oyuncusuna karşı çıktı ve Selçuk şu anda oyun alanında.

84. dakika: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadele sonrasında hakeme itiraz eden Melo, ikinci sarı kart ve kırmızı kart görerek oyun alanı dışında kaldı.

86. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın yerine Pierre Webo oyunda. Bu arada Galatasaray'da Hakan Balta sarı kart gördü.

90. dakika: Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.

90+1. dakika: İki takım da sahada 10 kişi mücadele ediyor. Fenerbahçe'de Emre Belözoğu, Galatasaray'da ise Felipe Melo oyun dışında kalan isimler.

90+4. dakika: Ve maç sona erdi.Galatasaray, Wesley Sneijder'in golüyle Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti.

Editör: Wan Haber