Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun Aralık ayı olağan toplantısı yapıldı.
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'ndan gerçekleştirilen toplantıya; yönetim kurulu üyeleri Adnan Öztürk, Semih Haznedaroğlu, Necati Demirkol ve Sedat Doğan katıldı.
Yönetim kurulu adına, konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Türk Telekom Arena'nın çatısının kapatılmasıyla ilgili bilgiler verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ ile görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Doğan, "Mümkün olduğu kadar yükümlülüklerimize uyalım ama teknik zorunluluklar var, çimin durumu var. Buna uygun olarak uzlaşma yapıldığında tabiki camiamızla paylaşacağız" dedi.
Eski yönetime yönelik suçlamalarının olmadığını belirten Doğan, "Bizim yönetim kurulunda hangi arkadaşımız, nerede, eski yönetim kurulunu ve eski başkanı suçlamış ? Galatasaray'da bir bayrak yarışı var. Galatasaray'da eski başkan ya da yeni başkan, eski yönetim kurulu ya da yönetim kurulu yok. Galatasaray'da görevde olan ya da olmayan başkan var. Biz hepimiz bir aileyiz. Kardeşçe yaşıyoruz ve böyle yaşamak durumundayız. Eğer böyle ithamlar varsa, bize bildirin, biz de kendimizi gözden geçirelim. Yoksa bu söylenenler doğru değil" ifadelerini kullandı.
Doğan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde bulunan GSStore mağazasının aylık gelirinin yaklaşık 1 milyon lira olduğunu bildirdi.
Öte yandan, divan toplantısında, bu yıl Japonya'nın Kitakyushu kentinde yapılan Kıtalararası Kupa'da 4. kez şampiyon olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın teknik heyet ve oyuncularına divan kurulu başarı beratı verildi. Divan üyelerinin alkışları arasında salona giren şube sorumlusu Sinan Kalpakçıolğu, takım antrenörü Sedat İncesu, menajer Abdurrahman Güven ile oyuncular, beratlarını İrfan Aktar, Adnan Öztürk ve Semih Haznedaroğlu'nun elinden aldılar.
Divan Kurulu Başkanı Aktar, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'inde Galatasaray ve Beşiktaş RMK Marine arasındaki karşılaşmada yaşanan olayların kabul edilemez olduğunu belirtti.
Bu arada, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulüp üyeliğinde 25. yılını doldurarak divan kurulu üyesi olmaya hak kazanan isimler arasında açıklandı.
(DG-EYB-EYB-S)

12.12.2012 18:31:01 TSI

Editör: Wan Haber