Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı ve son zamanlardaki stoperde sakatlıklardan dolayı arayışlar içinde olan Sarı kırmızılı ekip Galatasaray Bursaspor'da top koşturan ünlü futbolcu Serdar aziz için girişimlere başladı. Galatasaray transferde Erkan Zenginin Karadeniz ekibi trabzonla anlaşmasının ardından Serdar aziz üzerine yoğunlaştığı bildirildi.

Galatasaray'da süpriz transfer harekatı..Stoper sıkıntısı çeken Gsaray'da Bursasporlu Serdar aziz için girişimler hız kazandı..Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz konusunda iki gündür yoğun bir görüşme trafiği yaşayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'ın şu saatlerde, son kez Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile masaya oturacağı öğrenildi.

Sabah saatlerinde başkan Bölükbaşı ile görüşen Albayrak'ın Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe'den de bu transferle ilgili yardım istediği iddia edildi. Bölükbaşı ile Albayrak arasındaki süren pazarlıkta taraflar aradaki farkın giderilmesi ve peşinat miktarı konusunda yaşanan krizin ortadan kaldırılması için akşam saatlerinde tekrar bir araya geldiği öğrenildi.

Merinosspor'dan yetiştikten sonra 2007'de Bursaspor'a gelen Serdar Aziz bu sezon 14 resmi maçta forma giyerken, 1 gol attı, 1 de asist yaptı.24 yaşında ve 1.83 metre boyundaki Serdar Aziz, A Milli Takım'da da görev yapıyor. 

 

serdar-001.jpg

Editör: Wan Haber