UEFA Avrupa Ligi 2. turunda yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacak olan FC Schalke 04'ün teknik direktörü Jens Keller, Galatasaray karşısında yarın sonuca gitmek istediklerini söyledi.
Türk Telekom Arena Stadı'nda FC Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller ve futbolcu Timo Hildebrand, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Jens Keller, ligde son haftalardaki sonuçları unutacaklarını, yarın akşam alacakları iyi bir sonuçla çıkış yakalayacaklarını söyledi.
Basın mensuplarının FC Schalke'nın yıldız futbolcusu Huntelaar sakatlığı ile ilgili sorusuna ise Keller, "Son günlerde kendisini toparladı ve katkı sağlayacağını düşünüyoruz" diye cevap verdi.
Basın mensuplarının "Galatasaray'ı gözlemlediniz mi?" sorusu üzerine Keller, yarın heyecanlı bir maç olacağını vurgulayarak, "Galatasaray güçlü bir rakip. Biz takım olarak yarın oyunumuz oynayacağız. Galatasaray'ı çok iyi gözlemledik. Galatasaray'ın yarın nasıl kırabileceğimizi tespit ettik" dedi.
Basın mensuplarının Galatasaray'ın yeni transferi Drogba hakkındaki soruya Keller, "Kolay bir oyun olmayacak. Kalecimizin de dediği gibi futbol bir kişiye bağlı değildir. Takımdan ibarettir" ifadelerini kullandı.
Keller, maça avantajlı bir skor elde etmek için çıkacaklarını belirterek, "Yarın Galatasaray karşısında direk sonuca gitmek istiyoruz. Galatasaray karşısından iyi bir netice almak istiyoruz" dedi.
FC Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller, hedeflerinin Şampiyonlar Lig'inde çeyrek final oynamak olduğunu sözlerine ekledi.
FC Schalke 04 futbolcusu Timo Hildebrand ise Şampiyonlar Ligi atmosferinin farklı olduğunu belirterek, "Yarın farklı bir atmosferde maç yapacağız. Takım olarak mücadele edeceğiz. Bunu daha öncede gösterdik" dedi.
Daha önce de Drogba karşısında oynadığını belirten Hildebrand, "Futbol bir takım oyunudur. Futbol bir kişiden ibaret değildir" diye konuştu.
(MSB-MFS-MFS-S)

19.02.2013 19:56:56 TSI

Editör: Wan Haber