G.SARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Arsenal karşsındaki kaleci tercihini şok bir gerçeği dile getirdi. Geçen sezon Bursaspor'un teknik patronu Şenol Güneş'in çok istediği fakat Galatasaray'a kaptırdığı Sinan Bolat'ın Arsenal maçında yediği belleş gollerle soyal medyayı salladı.

Uruguaylı Fernando Muslera'nın 18 kişilik kadroda bile oynamadığı karşılaşmanın ardından 4-1'lik mağlubiyetle ilgili de pozitif konuşan genç teknik adam, 2. devrede sergiledikleri futboldan memnundu. 90 dakika boyunca bir an olsun desteklerini esirgemeyen sarı-kırmızılı taraftarları da unutmayan Hamzaoğlu,şu ifadeleri kullandı:

 
‘2. YARI İYİYDİK’
 
"4-1 gibi net bir skorla mağlup olduk. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Burada oyuncularımdan skordan çok sahada istediğim şeyleri bekliyordum. 2. yarıda ise oyunun hakimi bizdik ancak gol bulmakta zorlandık. Maçı kaybettik belki amaçok şeyler kazandık. Bizim için kazançlı bir maç oldu diyebilirim.
 
MUSLERA'NIN bir sakatlığı yok. Hem Sinan'ı görmek, hem de Sinan'ın mukavelesinde bir şey var, ilk yarı bitmeden 5 maç oynaması gerekiyor. Onuda tamamlamak için böyle yaptık. Eğer oynatmasaydık, kulübü devre arasında geri alabiliyordu. İkinci yarıda da ondan faydalanmak için böyle düşündük.
 
BU maçta Arena’ya gelen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlar takımlarını böyle desteklediği sürece elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız."

SOSYAL MEDYADA GELEN YORUMLAR...

G.Saray'ın yenilgisi Twitter'ı salladı

Sinan'ın soyismi mevcut performansıyla zıt karakterde.

Galatasaray'daki lükse bak. Arsenal maçında kaleci rotasyonu yapabiliyoruz. Sinan Bolat kalede.

Allah'tan Burak oyunda yok frikikleri Sneijder atabiliyor
,
Köy takımı Anderlecht 3 deplasmanda da kaybetmedi.

Bir mağlubiyet purosu olarak Yasin Öztekin.

Editör: Wan Haber