Geçen sezon Şampiyonluğu kendi eliyle Fenerbahçe'ye teslim eden Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nda yaprak dökümü devam ediyor.Özyer, Arroyo da dahil olmak üzere tüm oyuncuların istediklerini yerlere gidebileceklerini söyledi.


Son 2 sezondur çok kötü günler geçiren Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nda oyuncular bir bir elden gidiyor. Kulüp iflasın eşiğine geldi. 

Galatasaray'ın Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, flaş açıklamalarda bulundu. Özyer, Arroyo da dahil olmak üzere tüm oyuncuların istedklerini yerlere gidebileceklerini söyledi.


HERKESE KAPI AÇILDI

Murat Özyer; "Aradori dün gece idmana ve maça çıkmayacağının tebligatını yaptı. Gece Jawai bugün öğlen de Vougouikas tebligatı yaptı. Bugiden oyuncular zaten süre alamıyorlardı paralarını. Mali problemlerimiz var doğru. Arroyo dahil herkes serbest. İstedikleri yere gidebilirler. Yönetim bir ödeme planı yaptı,Can Topsakal bunuoyunculara bildirdi. Gidenler de bunu biliyordu. İlk ödemeyi Pazartesi yapacağız. 


Aroyo, Erceg ve atletik bir 5 numara bulduk. Bunu kaybetmek istemeyiz. Geçtiğimiz günlerde Erceg'in menajeri geldi ve "İsteyenleri var" dedi. Biz de tamam dedik ne diyebiliriz. Pazartesi günü Erceg'e bir ödeme yapılacak." 

ARROYO'NUN G.SARAY'DAKİ KARİYERİ

Ergin Ataman'ın Beşiktaş'tan ayrılması ve takımın başına Erman Kunter'in getirilmesiyle kadro dışında kalan oyuncu, Henry Domercant'in sakatlığından dolayı forma giyememesi nedeniyle 2013 ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer oldu.[5] Olin Edirne karşısında oynanan maçta 15 sayı ve 7 asist ile göz dolduran Carlos Arroyo, 16 Mart 2013'te ise Mersin BBSK karşısında 19 sayı, 3 rebound, ve 6 asistle oynayarak takımının galibiyetinde en büyük pay sahiplerinden oldu. 26 Mart 2013'te ise eski takımı Beşiktaş karşısında forma giyen Arroyo, Galatasaray'ın 76-72 kazandığı maçın en skorer oyuncusu oldu. Arroyo bu maçta 17 sayı, 5 rebound, ve 3 asist performansıyla oynadı. Galatasaray'ın play-off serisinde Pınar Karşıyaka'yı yenmesinde büyük pay sahibi olan Arroyo, 15 Haziran 2013'te Banvit karşısında 76-58 galip gelinen ve Galatasaray'ın lig tarihinde 5.şampiyonluğunu ilan ettiği maçta 15 sayı ve 8 asist istatistiğiyle oynadı. 2011-12 sezonunda Ergin Ataman'ın koçluğunda Beşiktaş'la da şampiyonluk yaşayan Arroyo, Galatasaray'a transfer olmasının ardından yeni takımıyla bir maç dışında hiç bir maçı kaybetmemiş oldu. 10 Temmuz 2013 günü ise Carlos Arroyo'nun sözleşmesi biri opsiyonlu olmak üzere iki sene uzatıldı.

Editör: Wan Haber