Erzurum Futsal İl Birinciliği müsabakalarında Aziziye Belediyesi şampiyon oldu. Antrenör ve futbolcular kupalarıyla Başkan Cengiz'i ziyaret ettiler.
Erzurum'da düzenlenen Kulüplerarası Futsal Ligi'nde Aziziye Belediyesi şampiyon oldu. 10 takımın mücadele ettiği ligde şampiyon olan Aziziye Belediyesi Futsal Takımı, Grup müsabakalarında Erzurum'u temsil edecek. Şampiyonluk kupası ile birlikte Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'i ziyaret eden antrenör Ersin Dizlek ve futbolcular, grup müsabakalarını da şampiyon tamamlayıp, Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hedeflediklerini söylediler.
Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal'ın da katıldığı ziyarette futbolculara başarı dileyen Başkan Cengiz, "İlçemizi ve belediyemizi turnuvada başarıyla temsil ettiğiniz için sizleri yürekten kutluyorum. İnşallah önce grup müsabakalarından, ardından da Türkiye Şampiyonasına katılarak, ilçemizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi yöneticileri başta olmak üzere, antrenörleri ve futbolcuları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.
Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal da, ilçeyi temsil eden bir takımın elde ettiği başarının herkesi gururlandırdığını ifade ederek, antrenörleri ve futbolcuları başarılarından dolayı kutladı.
Antrenör Ersin Dizlek ise, Başkan Cengiz'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Erzurum adına Aziziye Belediyesi'ni temsil etmekten mutluluk duyduklarını ve önce grup müsabakalarından, ardından da Türkiye Şampiyonası'ndan alınlarının akıyla çıkarak, Erzurum'a bir gurur yaşatmayı amaçladıklarını ifade etti.
Kaymakam Ünsal ve Başkan Cengiz, Erzurum şampiyonlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek uğurladılar.
(ERZ-AA-Y)

21.02.2013 12:40:13 TSI

Editör: Wan Haber