TFF'den art arda yapılan iki açıklamanın ilkinde 94 kişinin ilişiği kesildiği belirtilmişti, ardından yapılan ikinci açıklamada temsilciler kurulundan 11 kişi ile ilişiğin kesildiği duyuruldu.

TFF'de devam eden soruşturma kapsamında Tahkim, Disiplin, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Temsilciler ve Gözlemciler kurullarından çok sayıda kişinin TFF ile ilişkisinin kesildi.

Yapılan ilk açıklama;

"Federasyonumuz, görülen lüzum üzerine 94 kişinin TFF ile ilişiğini kesmiştir. TFF ile ilişiği kesilen kişiler arasında klasman ve bölge hakem ve yardımcı hakemleri, İl Hakem Kurulu üyeleri ile ulusal ve bölgesel gözlemciler yer almaktadır." denildi.

TFF'nin ikinci açıklaması;

"Federasyonumuz, görülen lüzum üzerine Temsilciler Kurulu'nun bir üyesinin istifasını kabul etmiş, müsabakalarda görev alan 10 temsilcinin ise kurumla ilişiğini kesmiştir. TFF ile ilişiği kesilen temsilciler arasında bir Üst Klasman Temsilcisi, bir Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi ile 8 adet klasman temsilcisi yer almaktadır."

MHK'DEN SONRA SIRA TAHKİM'DE

Türkiye Futbol Federasyonu'nun gelen bilgiler doğrultusunda Merkez Hakem Kurulu'nun ardından Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Tahkim Kurulu ve Profesyonel Disiplin Kurulu'nda da bu akşam değişiklikler yapabileceği öğrenildi.

SÜPER LİG HAKEMİ DE VAR MI?

Herkesin en çok merak ettiği konu olan 'FETÖ ile bağlantılı olanlar arasında Süper Lig hakemi var mı?' sorusu da cevabını buldu. FETÖ ile bağlantısı olan Süper Lig hakemi yok ancak 1 tane Süper Lig yardımcı hakemi tespit edildi. Onun da ilişiği kesiliyor...

Hürriyet

Editör: Wan Haber