Rıdvan CAN

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Van Şubesi (TÜFAD) tarafından düzenlenen iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleşti.

Van futbol camiasının buluştuğu iftar yemeğinde konuşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Van Şubesi Başkanı Mehmet Tuğrul, ülkemizin önemli süreçten geçtiğini ifade ederek bugün birlikte olmanın çok daha önemli olduğuna vurgu yaptı. Tuğrul, “Ramazan münasebetiyle manevi anlamda da en hassas olduğumuz bir aydayız. Bugün burada bizlerle olan Türk spor camiasının değerli spor adamlarına teşekkür ediyorum. Yeni başlayacak sezon öncesi tüm Antrenör, teknik direktör, kulüp yöneticisi hakemlerimiz ve sporcu arkadaşlarıma başarılı bir sezon diliyorum. 2014-2015 sezonu centilmence ve fair play ruhu çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum Bütün amacımız spor camiasını, Van’daki taban birliklerini, spora gönül veren herkesi bir araya getirerek sporun ne derece önemli olduğunu göstermektir” dedi.

İskele Martı Restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir,  TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, 1974 Van Edremit Tokispor Kulübü Teknik Direktörü Turgay Karatekin,  TFFHGD Van Şubesi Dernek Başkanı Erol Akyürek,  Gözlemciler Dernek Başkanı Müttalip Demir, hakemler,  teknik direktörler, Antrenörler, kulüp yöneticileri ve basın mensupları katıldı. 

Editör: Wan Haber