Elazığ Fırat Üniversitesi (FÜ) ile Bilim İlaç Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Kariyerimin Kontrolü Bende' kişisel gelişim çalışmaları öğrencilerin yoğun katılımı ile bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere sahne oldu.
Program kapsamında alanında uzman kişiler tarafından FÜ öğrencilerine kariyerleri noktasında çeşitli eğitim toplantıları düzenlendi. Aynı anda 11 salonda yapılan etkinliklerde 18 eğitmen kişisel gelişim ile ilgili FÜ Akademik ve idari personeli ile öğrencilere eğitim programı uyguladı. Eğitim programları, FÜ Kongre Merkezi'nde ve Atatürk Kültür Merkezi'nde 51 ayrı oturumda 21 farklı alanda yapıldı. Kaliteli eğitime destek olabilmek amacıyla Bilim İlaç Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından birçok üniversitede gerçekleştirilen "Kariyerimin Kontrolü Bende" etkinliği sayesinde öğrenciler, telekomünikasyon, otomotiv, ilaç ve finans gibi sektörlerdeki profesyonelleri dinleme fırsatı buldu.
Düzenlenen etkinliğe 3 bin 800 öğrenci eğitim alırken, 60 öğrenci Türkiye'nin en büyük firmalarında staj yapma imkanı buldu. Bunun yanında eğitime katılan 10 öğrenci ise iş teklifi aldı.
(EK-AKK-Y)

21.12.2012 18:59:26 TSI

Editör: Wan Haber