İşte Fuat Avni'in son paylaşımları:
 
1. F...t, parti içinde darbeyi gerçekleştirdi. Bugün itibariyle Davutoğlu hükümsüzdür. O artık müsamere başbakanı bile değil.
 
2. F...t, Davutoğlu’nun etrafında örgütlenmeye başlayan AKP içi muhalefetin tavırlarından çok rahatsız.
 
3. Özel İstihbarat Teşkilatı Davutoğlu ve yakın çevresini adım adım takip ediyor. F...t, 'Bana ihanetin bedelini ödeyecekler' dedi.
 
4. F...t, ne olursa olsun Davutoğlu ile ilgili bir açık bulunması talimatını avanelerine iletti. Herkes canla başla çalışıyor (!)
 
5. Naci Ağbal, Davutoğlu’nun eşinin, özel hastanelerde doğum yaptırdığını ve bu doğumlar için fatura kesmediğini tespit ettirmiş.
 
6. Ağbal, avanelere 'Davutoğlu'nun eşi vergi kaçırıyor diye her yerde yayalım' deyince avaneler bunu keyifle F...t'e iletti, onay alındı.
 
7. Binali'nin oğlunun kumar görüntülerinin intikamı Davutoğlu'nun eşinden alınacak. Bilgiler bazı muhalif gazetecilere el altından verildi.
 
8. Binali oğlunun kumar görüntülerinden ziyade, uyuşturucu partilerindeki görüntülerinin ortaya çıkacak olmasından korkuyor.
 
9. Binali, 'Oğlumla ilgili bilgileri, gazetecilere İbrahim Kalın sızdırıyor, başbakan olmama engel oluyor' diye söylenip duruyor.
 
10. Binali’nin anlattığına göre bazı muhalif gazetecilerin elinde İsrafsaray ve çevresiyle ilgili ciddi bir arşiv oluşmuş durumda.
 
11. F...t, parti içindekiler konuşulmasın diye Zift Medyası'na 'Gazze'yi yine gündem yapın' talimatı gönderdi.
 
12. İsrafsaray ve partinin kiri pası gündeme gelmesin diye Zift Medyası F...t'in sayesinde Gazze'de abluka kaldırılıyor yaygarası koparacak

Editör: Wan Haber