2013 sezonuna dönük olarak yurtdışı fuar tanıtımlarına hızlı bir başlangıç yapan Tanıtım A.Ş. çalışmalarının karşılığını almaya başladı. Finlandiya ve Danimarka'daki turizm fuarlarında Antalya rüzgarı esti.
Antalya tanıtım A.Ş., Hollanda-Utrecht, Avusturya-Viyana, AlmanyaStuttgart'tan sonra, 17-20 Ocak tarihleri arasında Finlandiya'nın Helsinki, 18-20 Ocak tarihleri arasında ise Danimarka'nın Kopenhag kentlerinde düzenlenen turizm fuarlarında başarılı bir tanıtım gerçekleştirdi. Kuzey Avrupa'nın en soğuk iki ülkesinde gerçekleştirilen turizm fuarlarında Antalya sıcaklığı yaşandı.
FİNLANDİYA GÜZELİ ANTALYA STANDINI ZİYARET ETTİ
Antalya standı ünlülerin de ilgi odağı oldu. 2012 yılında "Miss Finland" seçilen Sara Chafak, Antalya standına gelerek yetkililerden bilgi aldı. Sara Chafak, yaz aylarında Antalya'ya gelmek istediğini söyledi. Finlandiya Güzeli'nin Antalya standını ziyareti, diğer ziyaretçilerin de büyük ilgisi çekti.
TURİZMDE BİRLİKTELİK MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Tanıtım AŞ. Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya'nın, Tanıtım A.Ş. çatısı altında katıldığı fuarlarda büyük ilgi gördüğünü ve etkili bir tanıtım gerçekleştirildiğini söyledi. Antalya'nın yeni sezon öncesi hedef pazarlarda gerçekleştirilen turizm fuarlarına Tanıtım A.Ş.'nin organizasyonunda "Antalya" çatısı altında katıldığını belirten Budak, Antalya standlarının hem Avrupalı turizm profesyonelleri hem de tüketicilerle görüşme olanağı sağladığını ve destinasyonun bütün olarak tanıtıldığını ifade etti.
Antalya standlarında Gazipaşadan Kaş'a kadar tüm ilin ve ayrıca Batı Akdeniz'in zenginliklerinin tanıtıldığını belirten Budak, artık hem destinasyonunun hem de alternatif ürünlerin komple tanıtımının yapıldığını vurguladı.
Antalya Tanıtım A.Ş.'nin 2013 yılında Almanya, Finlandiya, İsviçre, Polonya, Danimarka, Rusya, İsveç, İngiltere'de 35 uluslararası fuara katılacağını belirten Budak, daha etkin tanıtımların 2013 sezonu için ümit verdiğini bildirdi.
(SK-Y)

21.01.2013 17:17:45 TSI

Editör: Wan Haber