Elazığ Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve beraberindeki heyet, Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi'ni ziyaret ederek, iki üniversite arasındaki ilişkilerin artırılması ile ilgili çeşitli görüşmeler yaptı.
FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Etibar Penahlı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Şaşmaz'dan oluşan heyet davetli olarak gittikleri Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi'nde bir dizi incelemelerde bulundu. FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, veteriner, su ürünleri ve ziraat ağırlıklı eğitim veren Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mirdamed Sadiqov ile görüşerek; ortak eğitim programları ve çift diploma konularında görüş alışverişinde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, ziyarette Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi'nin eğitim ve uygulama alanlarını incelediklerini belirterek, iki üniversite arasındaki işbirliğinin artırılması için birlikte çalışma yapabileceklerini belirtti.
(EK-AKK-Y)

30.11.2012 14:42:34 TSI

Editör: Wan Haber