Adapazarı Belediyesi'nin düzenlediği "Adapazarı'nda Öğrenci Olmak" konulu fotoğraf yarışması başvuruları 21 Aralık Cuma gününe kadar uzatıldı.
Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında ilçe okulların yarışmaya katılmak istemesi nedeniyle başvuru süresi 21 Aralık Cuma gününe kadar uzatıldı. Yarışmacılar yarışmaya il sınırları içinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin okul ve şehir hayatını konu alan fotoğraflarıyla katılabilecek. Gönderilen fotoğraflara konu olan kişilerin öğrenci olduğuna dair kimliği vurgulanmalıdır.3 kategoride yapılacak yarışmaya uygun şartları taşıyanlar birden fazla kategoride yarışmaya katılabilecek.
Yarışmanın kategorileri ise şu şekilde;
1-Serbes Kategori:Amatör ve profesyonel herkese açık kategori (18 yaş üstü) şehir hayatı içinde öğrencinin yerini hallerini anlatan fotoğraflar.
2-Lise ve üniversite öğrencileri kategorisinde öğrenciler lisede ve kampus okul alanı içinde çekecekleri öğrenci günlüğünü konu alan fotoğraflar olabilecek.
3-İlkokul ve ortaokul öğrencileri kategorisinde öğrencilerin kampus okul alanı içinde çekecekleri öğrenci günlüğünü konu alan fotoğraflar değerlendirilmeye alınacak.
Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılacak başvurular 21 Aralık Cuma günü sona erecek. Sonuçlar 27 Aralık'ta seçici kurulun değerlendirmesi ile açıklanacak. Seçilen fotoğrafların sergisi ve yarışmacıların ödül töreni Ocak ayında yapılacak. Yarışmayla ilgili bilgi almak isteyenler 278 6831 numaralı telefondan bilgi alabilecekler. Yarışmacılar en fazla 5 fotoğrafla yarışmaya katılacaklar.
(RKO-RKO)

17.12.2012 16:33:20 TSI

Editör: Wan Haber