Saruhanlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, "Saruhanlı'da insan, yaşam ve bağbozumu" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar ödüllerini aldı.
Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Savcı Yaşar Ali Sarı, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saruhanlı Kaymakamı Otcu, törende yaptığı konuşmada, ilçeyi tanıma ve tanıtma anlamında önemsedikleri fotoğraf yarışmasına katılanlar ile tertip komitesi ve jüri üyelerini kutladığını belirtti. Otcu, konuşmasının ardından yarışmanın birincisi Bekir Çetin ile ikinci olan Ersin Topçular'ın ödüllerini verdi.
Belediye Başkanı Yaralı ise, bu yıl düzenlemeyi planladıkları 9. Altın Üzüm ve Kültür Festivali'ni artan terör olaylarını nedeniyle ertelediklerini ifade etti. Başkan Yaralı, konuşmasının ardından derece alan 15 yaş altı fotoğrafçıların ödüllerini takdim etti.
Öte yandan, etkinliği düzenleyen tertip komitesi ve jüri üyelerine de teşekkür belgesi ve plaket verildi.
Törenin ardından İstanbul Meydan Sahnesi Tiyatro Gurubu tarafından Saruhanlı Kültür Merkezinde "Her Yöne 90 Dakika" İsimli oyun sahnelendi. Komedi tarzındaki oyun beğeniyle izlendi.
(SD-ERG-Y)

21.12.2012 11:16:28 TSI

Editör: Wan Haber