Forum Mersin Alışveriş Merkezi, kentin ilk kar festivalini düzenleyecek. Forum AVM'de yarın kar makinesiyle kar yağdırılacak.
Forum Mersin AVM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin'in ilk kar festivali, öğrencilerin yarıyıl tatilinde Forum Mersin'de düzenlenecek. Mersinlilerin kar özlemini giderecekleri festival 1 Şubat'ta başlayacak. Ziyaretçilerin keyifli vakit geçirebilecekleri kar festivalinde, Mersinlilerin ilk kez böyle bir deneyimle karşılaşırken, etkinlikte 7'den 70'e herkes çocuklar gibi eğlenecek.
Forum Mersin AVM yetkilileri, bu muhteşem eğlencede, eldiven ve atkısını takan herkesin kar festivalinde buluşacağını belirterek, Forum Mersin Sanatçılar Meydanı'nda özel kar makinesi ile oluşturulacak alanda kar keyfi yaşatacağını kaydettiler. Yetkililer, "Karlı alanda düzenlenen yarışma ve eğlencelerle ziyaretçiler benzersiz bir deneyim yaşayacak. Forum Mersin, tüm ziyaretçilerini 3 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek festivalimizde, karın keyfini yaşamaya davet ediyor" dediler.
(KYM-Y)

31.01.2013 15:10:59 TSI

Editör: Wan Haber