Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman, FOKUS etkinliğinde "Işığın Peşinde 45 Yıl" isimli fotoğrafa dair çok özel bir sunum yaptı.
Yaptığı etkinliklerle ve Samsun'a kazandırdığı ulusal ve uluslararası başarılarla adından sıkça söz ettiren Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği FOKUS yine eşsiz bir etkinlikle fotoğraf severleri, tam anlamıyla bir zaman yolculuğuna çıkardı.
FOKUS Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği 70. hafta etkinliği çerçevesinde değerli fotoğraf ustası İbrahim Zaman'ı konuk etti. 4 mevsim Samsun fotoğraf yarışmasına jüri olarak katılan İbrahim Zaman 70. hafta FOKUS etkinliğine katılarak dernek üyelerine ve fotoğraf severlere görsel bir ziyafet yaşattı. 45 yıllık sanat yaşamından karelerle süslediği etkinlikte fotoğraf meraklılarına fotoğrafla yaşamayı anlattı. Genç fotoğraf meraklılarına tavsiyelerde bulunan Zaman, içten tavırlarıyla da etkinliğe gelen konukların hayranlığını kazandı.
FOKUS Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği adına etkinlikte söz alan FOKUS Başkanı Mustafa Bülbül, etkinliklere hız kesmeyeceklerini belirterek devam eden eğitimler ve gezilerin yanında ünlü fotoğraf üstatlarını da sıkça konuk edeceklerini söyledi.
Etkinliğe 75 fotoğraf severin katıldığı öğrenilirken, İbrahim Zaman bu heyecanlı kalabalıktan etkilendiğini ve İstanbul'da dahi böyle heyecanlı ve ilgili bir topluluğa fazla rastlamadığını, gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını belirtti.
(SAM-SLH-Y)

24.12.2012 17:57:29 TSI

Editör: Wan Haber