Foça Kültür ve Doğal Varlıkları Koruma Geliştirme ve Dayanışma Derneği'nin (FODER) genel kurulu yapıldı.
Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, Celal Çankaya başkanlığındaki listeyle seçime gidildi. Çankaya, üyelerin kullandığı oyların tamamını alarak başkan seçildi.
Celal Çankaya başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise, Kemal Güler, Ali Gödekoğlu, Nusret Öztopraktan ve Servet Vural'dan oluştu.
Genel Kurul sonrasında yeni yönetim adına açıklama yapan Ali Gödekoğlu, "Öncelikke bizden önceki yönetimde görev arkadaşlarımıza başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz.Yeni yönetim olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.
Yeni yönetim olarak engellilerle ilgili faaliyetler de gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlatan Gödekoğlu, Foça'da yapılması planlanan engelliler okulunun yapımında ve sonrasında gerçekleştirilecek olan çalışmalarda dernek yönetimi olarak aktif görev alarak katkıda bulunmak istediklerini söyledi.
Foça'da engelliler okulu yapılması için 3 ay önce girişimlerde bulunulduğunu sözlerine ekleyen Gödekoğlu, ilçede halk arasında Tepe Restoran olarak bilinen alanın bu amaç için planlandığını, Kaymakamlık tarafından mera vasfının değiştirilmesi ve Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsisi için ilgili kurumlara gerekli yazışmalar yapıldığını, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü mera komisyonundan çıktığını ve tahsis için Milli Emlak Müdürlüğüne baş vurulduğunu belirtti.
(HE-ERG-Y)

07.02.2013 12:01:16 TSI

Editör: Wan Haber