Bingöl'de sıcak dakikalar...Geçtiğimiz haftalarda Kobane için çıkan eylemlerden sonra Bingöl'de Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör'e silahlı saldırı gerçekleşti.Flash..!Flash..!Flash..!Ssilahlı saldırı...


Kimliği henüz belirlenmeyen yüzü maskeli kişiler tarafından saldırıya uğruyan Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör kendisinin de ikamet ettiği Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bir köy korucusu ile birlikte avagitti.

AV DÖNÜŞÜ SALDIRI

 Av dönüşü köy korucusunun evine uğrayan Güngör,saat 20.30 sıralarında ziyaretini tamamlayarak apartmandan çıkıpözelotomobiline bindiği sırada, motosikletle geçen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. 

Henüz kimliği belirlenemeyen motosikletli saldırganlar, Güngör'e tek el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Saldırıda omuzundan yaralanan Güngör, olay yerine çağırılan ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gönür'ün sağlık durumununiyi olduğu belirtildi.

HEMEN OPERASYON BASLATILDI

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Aliİhsan Güngör'e silahlı saldırı düzenleyen motosikletli saldırganların yakalanması için Özel Harekat polisi şehir içinde, Jandarma Özel Harekat birimleri de şehir dışında geniş çaplıoperasyon başlattı.Bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameraları incelemeye alınırken kentin giriş ve çıkışları da tutuldu.


EMNİYET MÜDÜRÜ'NE DE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Bingöl'de geçtiğimiz 9 Ekim akşamı İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e yönelik silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun şehit olmuştu. Saldırıda, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile koruması Uğur Atlı yaralanmıştı.

Editör: Wan Haber