Rusia (Rusya)  Volgograd Eyaletinde havalimanının 7 kilometre ilerisine Su-24 tipi bir bombardıman uçağı düştü. İlk belirlemelere göre sivillere zarar gelmedi ama uçağın içindeki pilotlardan halen haber alınamıyor..

Rusya'nın Volgograd eyaletinde Su-24 tipi bir bombardıman uçağının düştüğü bildirildi. Rus basınında çıkan haberlere göre, savaş uçağı eyalette bulunan Marinovka havalimanı civarında düştü. Uçağın havalimanının 7 kilometre uzağında düştüğü ve sonrasında bir patlama meydana geldiği belirtildi. Patlamanın ardından yangın çıktığı, yangının söndürüldüğü kaydedildi.


Uçağın düştüğü bölgede sivil can kaybı olmadı. Uçakta bulunan iki pilotun akıbeti ise henüz bilinmiyor. Pilotların uçak düşmeden önce paraşütle atlamış olabileceği üzerinde duruluyor. Olay yerinde arama kurtarma ekiplerinin çalışma yaptığı, uçağın düşüş nedeninin henüz bilinmediği ifade edildi.


Bu haber Google arama motoru kullanılarak Kaynak Site olan bu site den alıntı yapılmıştır. Haberin tüm sorumluluğu kaynak siteye aittir ve sitemiz bu haber dolayısı ile sorumlu tutulmamalıdır. Buna rağmen haberin kaldırılmasını istiyorsanız lütfen yukarıdaki tekzip linklerinden haberin kaldırılmasını talep edebilirsiniz

Editör: Wan Haber