7 Haziran seçimlerinde başarısız olan ve AK Parti'nin tek başına iktidar olma şansını 1 Kasım seçimlerine bırakan il teşkilatları için Genel Merkezde bir yapılandırılmaya gidileceği, o illerinden başında da Van'ın olduğu iddia edildi.

Van halkının beğenisini bir türlü toplayamayan ve 2014 yerel seçimler sonrası piyangodan görevi devralan mevcut Van il yönetiminin Ocak ayı içinde görevden alınacağı iddialarına cevap AK Partili Ataş'tan geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Van'da yayın yapan bir internet haber sitesine açıklamalarda bulunarak il teşkilatının görevden şimdilik alınmayacağını söyledi. 

VATANDAŞLAR TEŞKİLATTAN MEMNUN DEĞİL!
2014 yerel seçimler sonrası Abdullah Aras'tan boşalan koltuğa oturan Zahir Soğanda ve ekibinin Ocak ayı içinde görevden alınması bekleniliyor. Göreve başladığı günden bugüne Van halkının beğenisini toplayamayan Soğanda ve ekibi, girdiği seçimlerden de yenilgiyle ayrıldı. WanHaber.com'a konuşan vatandaşlar Van il teşkilatından memnun olmadıklarını belirterek il teşkilatının acilen değişmesini istedi.

ATAŞ'TAN YALANLAMA GELDİ!
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş görevden almalarla ilgili basında çıkan haberleri yalanladı. İlerleyen günlerde herhangi bir değişikliğin olup olmayacağı hakkında belirsizliklerin olduğunu söyleyen Ataş, Van il teşkilatında herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceğini açıkladı.

Editör: Wan Haber