AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat ile AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez yeni yıl mesajı yayınladı.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, yayınladığı mesajda, " Yeni bir yıla daha girmenin mutluluk ve heyecanını Adıyamanlı hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. AK Parti olarak, iktidara geldiğimiz günden bu güne, ülkemizin çözüm bekleyen birçok problemini çözmenin ve dünyanın en kalkınmış ekonomileri arasında yer alabilmenin mutluluğunu bu yılda paylaşıyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere birçok alanda reform niteliğindeki yenilikleri ortaya koyan hükümetimiz bugün olduğu gibi gelecekte de ekonomik büyüme hızını devam ettirebilmenin çalışmaları içerisindedir. Lider ülke Türkiye imajı ve rakamsal gerçekliği ile ne kadar övünsek azdır.
Hedefimiz, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023'te, bugünkünden çok daha farklı, kalkınmış bir Türkiye'ye ulaşmaktır. AK Parti ile ülkemiz siyasi, ekonomik anlamda bir dünya ülkesi haline geldi. Bölgesinde barışın adı oldu. Bugün enerjisini yeniden kazanan, hedeflerini 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek olarak şimdiden belirlemiş bir Türkiye var. Ülkemiz benimsediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla ilerlemesini sürdürmektedir. Halkımızın refah ve mutluluğu için çalışmalarımız bundan böyle de aynı şevk ve heyecanla devam edecektir. Hemşerilerimizin hayat standardını yükseltmek için sürdürdüğümüz hizmet yarışı yeni yılda da tüm hızıyla devam edecektir.
Bu duygu ve düşünce içerisinde, 2013 yılının tüm hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, ailenizle, sevdiklerinizle birlikte nice yıllara sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.
AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez ise, yayınladığı mesajında, "Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum" ifadelerinde bulundu.
(CK-ÖK-Y)

30.12.2012 15:40:45 TSI

Editör: Wan Haber