Hakkari'de düzenlenen Okullar arası Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası'nın final maçını kazanamayan öğrenciler hüngür hüngür ağladılar.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar arası Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası'na 5 okul katıldı. Bir hafta önce başlayan turnuva, bugün Çağdaş Yaşam Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu voleybol takımları arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Çağdaş Yaşam Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Voleybol Takımı, müsabakayı 3-0'lık setle kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Final maçında rakibine yenileyerek turnuvayı ikinci olarak bitiren Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, gözyaşlarına hakim olamadı.
Oynanan final maçıyla son bulan turnuvada dereceye giren takımlara, kupaları Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Saraçoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz tarafından verildi.
Turnuvanın birincisi olan Çağdaş Yaşam Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Voleybol Takımı'nın belirlenecek tarih ve ilde bölgeler arası grup müsabakalarına katılarak Hakkari'yi temsil edeceği bildirildi.
(FA-MSA-Y)

17.12.2012 16:42:20 TSI

Editör: Wan Haber