Gaziantep'i Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi'nde temsil eden Şahinbey Belediye Gençlikspor Voleybol Takımı, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı TVF Spor Lisesi'ni yenerek, galibiyet serisine devam etmek istiyor.
Bu müsabakadan mutlak galibiyet bekleyen filenin şahinleri, geçen haftayı Çorum Sungurluspor'un ligden çekilmesi ile maç yapmadan geçirdiklerini ve bu maçta 3 puanın sahibi olmak için antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini belirttiler. Bu hafta deplasmanda oynanacak olan Ankara TVF Spor Lisesi maçını da kazanarak galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyleyen Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Özbal, "TVF Spor Lisesi takımının sporcularının yıldız milli takımda oynaması rakibimizin ne kadar zorlu olacağını gösteriyor. Ama biz müsabakaya galibiyet için çıkacağız. Bu maçta 3 puanının Şahinbey'in olacağına inanıyor, voleybolcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise, "TVF Spor Lisesi maçından 3 puan alarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Voleybolcularımıza güveniyorum. Teknik kadroya ve voleybolculara bu zorlu deplasman için başarılar diliyorum" diye konuştu.
(MDC-Y)

29.01.2013 14:39:00 TSI

Editör: Wan Haber