Voleybol Erkekler 2. Ligi B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Şahinbey Belediye Gençlikspor, kendi evinde Ankara PTT Spor'u ağırlayacak.
Geçen hafta lig lideri Plevne Belediyesi'ne ilk mağlubiyetini tattıran filenin şahinleri, 23 Aralık Pazar günü saat 13.00'de Şahinbey Spor Salonu'nda ikinci sırada yer alan Ankara PTT Spor'u ağırlayacak. Şahinbey Belediye Gençlikspor oyuncuları, maçın zorlu olacağını belirterek, "Ankara PTT Spor'da ligde şampiyonluk mücadelesi veren bir ekip ve play-off'a kalmak için mutlak puan veya puanlar için sahaya çıkacaklardır. Güçlü bir rakip ama bizim için güçlü ya da zayıf ayrımı olmadığı için her maça galibiyet parolası ile hazırlanıp, sahaya 3 puan için çıkıyoruz. Ankara PTT Spor maçı da bunlardan biri. Biz yine güzel oyunla 3 puanı alıp, hedefimize doğru emin adımlarla gideceğiz" dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise, "Ligde yenilgisi bulunmayan Tokat Belediye Plevne karşısında alınan galibiyet bizim için çok iyi oldu. Bu hafta oynayacağımız Ankara PTT Spor maçından da 3 puan alarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Voleybolculara güveniyoruz ve play-off'a kalacaklarına inanıyoruz. Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na takımımıza göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
(HD-Y)

21.12.2012 12:22:40 TSI

Editör: Wan Haber