Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Nilüfer Belediyespor'u 3-0 yendi.
Geçtiğimiz yıl ikinci ligde sergilediği başarılı performansın ardından bu yıl Acıbadem Bayanlar Voleybol birinci liginde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bursa derbisinde Nilüfer Belediyespor ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılamada taraftar desteğini de arkasına alan Büyükşehir Belediyespor, iyi başladığı maçın ilk setini 25-16 kazandı. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde bulunduran Büyükşehirli filenin sultanları ikinci seti 25-21, üçüncü seti de 25-17 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Büyükşehir Belediyespor Kulübü baş antrenörü Eyüp Emin İmen, "Bugün biz daha iyi oynadık. Hem hücum olarak hem defans olarak istediğimiz, düşündüğümüz planı sahaya yansıttık. Oyuncularımı kutluyorum. Nilüfer Belediyesi'ne de başarılar diliyorum. Amacımız Bursa'yı önümüzdeki yıllarda iki takımla da devam ettirmek. Bunun için ne gerekiyorsa, hazırlık maçı anlamında, antrenman anlamında birbirimize yardımcı olacağız. Şimdi ikinci yarı için 15 günlük ara var. Yoğun bir dönem geçirdik. Lige kotu başladık ama ondan sonra iyi tempo yakalayıp, çok iyi maçlar oynadık. 3 günlük aradan sonra Galatasaray maçı için hazırlıklarımız devam edecek" dedi.
Dilara Bağcı ve Dilara Bilge de Karşıyaka ile oynadıkları Türkiye Kupası maçında yaşanan olayların takım olarak morallerini çok bozduğunu ancak, kısa sürede toparlanıp, Nilüfer Belediyespor maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
(MŞ)

06.01.2013 18:39:50 TSI

Editör: Wan Haber