Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa'da 'Barış' turlarına başladı. Başkan Fikret Orman ilk olarak Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı ziyaret etti. Orman, iki takım arasında barışa katkı sağlamak istediklerini söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, çeşitli temaslarda bulunmak ve Bursaspor Kulübü'ne zeytin dalı uzatmak adına geldiği Bursa'da İl Emniyet Müdür Ali Osman Kahya'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Orman, "Bursa'yı seviyoruz. Bursa, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri. Bizim de burada çok sayıda taraftarımız var. İstiyoruz ki dostluklar ve sporun güzellikleri ortada olsun. Spor adamlarının bunların öncüsü olması lazım. Sonunda zaten bela size geliyor. Olaylar çıkıyor. İnsanların çoluğu çocuğu zarar görüyor. Bunlardan herkes rahatsızlık duyuyor. Biz dostluğu katkı yapmak istiyoruz. Bu mesele bitsin istiyoruz" dedi.
Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, "Spor, dostluk ve kardeşliktir. Zaman zaman bu tür olaylar olabilir. Bunları yatıştırmak gerekir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'ya Beşiktaş forması hediye etti.
(MA-MŞ-RFK-S)

15.01.2013 12:50:36 TSI

Editör: Wan Haber