Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde açıkladıkları 'Futbolda Yeniden Yapılanma' stratejisinin Türk futbolunda devrim niteliğinde olacağını söyledi.
Beşiktaş Dergisi'ndeki yazısında önemli açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "2013 yılından beklentim, yönetime geldiğimizden beri kısa sürede attığımız adımları daha ileriye taşımak, yeni heyecanlarla, yeni hedeflerimizi hayata geçirmektir" dedi.

"DEVRİMİN KÜÇÜK BİR ADIMI"
Kulübün kurumsal değerleri ve futbolda yeniden yapılanma süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan başkan Orman, "Kulübümüzün kurumsal değerleri ile futbolda yeniden yapılanma stratejisini geçtiğimiz ay yönetici arkadaşlarım paylaştı. Transfer sisteminden, idari yapılanmaya, sporcu gelişiminden, sportif yönetim planlamasına pek çok alanda revizyon ve yeniliği içeren bu projemiz; sadece Beşiktaş değil, Türkiye futbolunda yapmayı planladığımız devrimin sadece küçük bir adımı" diye konuştu.

"İLK YARIDAKİ SONUÇLARDAN MEMNUNUM"
Futbol takımının ilk yarıda aldığı sonuçlardan memnun olduğunu ifade eden başkan Fikret Orman, "Koşan, hırslı, mücadeleci takımımızın devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, oynanan futboldan ikinci yarıda eminim daha çok keyif alacağız" şeklinde konuştu.
(RFK-RFK-S)

14.01.2013 14:25:19 TSI

Editör: Wan Haber