Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan'ı makamında ziyaret etti.
Kuşadası'na gelişinde Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkan ve Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Çakmak tarafından karşılanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan'ı ziyareti sırasında, Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Bilgehan Algan ile Kuşadası Galatasaraylılar Derneği Başkanı Faik Alp'in eşlik etmesi de dikkat çekti.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Kuşadası'na geldiği için son derece mutlu olduğunu belirterek, gösterdiği ilgiden dolayı Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan'a teşekkür ederek üzerinde isminin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması hediye etti. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan da Beşiktaş gibi büyük bir camianın başkanını Kuşadası'nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "İnşallah kendisi Kuşadası'ndan bir yazlık alır ve hemşerimiz olur" dedi. Ayhan, ziyaret sırasında Fikret Orman'a üzerinde Kuşadası işlemeleri bulunan bir tavla hediye etti.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman daha sonra, beraberindekilerle birlikte Kuşadası Ticaret Odası'na gitti. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan'ı da makamında ziyaret eden Orman, kendisine üzerinde ismi yazılı bir Beşiktaş forması hediye etti.
(ZH-MB-BH-RFK-S)

10.01.2013 17:53:04 TSI

Editör: Wan Haber