Kayseri Kaskispor Kadınlar Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Eurocup yarı final maçında Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımını deplasmanda 60-79 mağlup ederek finale bir adım daha yaklaştı.
KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, Eurocup'ta Türkiye'yi temsil eden tek takım kaldıklarını ve final oynayarak kupayı Kayseri'ye getirmek istediklerini belirterek, "Kayseri Kaskispor, Eurocup Kadınlar Avrupa Kupası'nda oynadığı çeyrek final karşılaşmasında geçen yılın Eurocup Şampiyonu Rusya'nın Dynamo Kursk takımını elemeyi başararak yarı finale yükselen takım oldu. Bunun ardından takımımız, Perşembe günü oynadığı yarı final ilk maçında Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımını kendi evinde 60-79'la devirerek güzel bir sonuca imza attı. Oyuncularımız maçın ilk dakikasından itibaren üstünlük kurdukları maçı 19 sayı fark ile kazanarak kupaya bir adım daha yaklaşmayı başardı" dedi.

"RÖVANŞ MAÇINA TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ"
Bu sene kupayı alabilmek için büyük gayret sarf eden Kayseri Kaskispor'un, yarı final ikinci karşılaşmasında Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımını konuk edeceğini açıklayan KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, "Avantajlı bir durumla Kayseri'ye dönen ve finalin kapısını aralayan takımımızın Kayseri halkına tarihi bir akşam yaşatacağına inanıyoruz. 14 Şubat Perşembe günü, Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda saat 19.00'da oynanacak bu önemli karşılaşmada mavi beyazlı takımımıza destek için Kayseri halkını yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.
(ZB-BH-S)

08.02.2013 11:53:30 TSI

Editör: Wan Haber