U20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, U19 ve U20 Milli Takımları olarak 1 yılı aşkın bir süredir birçok hazırlık maçı oynadıklarına değinerek, "Tabi ki değişiklikler olabilir, ama kadromuzun iskeletini kurduğumuzu söyleyebilirim" dedi.
Özbekistan ile 20 Şubat'ta Antalya'da hazırlık maçı oynayacak olan U20 Milli Takımı'nda teknik direktör Feyyaz Uçar, ev sahipliğini yapacağımız FIFA U20 Dünya Kupası hazırlıklarını değerlendirdi.
Türkiye gibi Özbekistan'ın da yaz ayındaki U20 Dünya Kupası'nda yer alacağını vurgulayan Uçar, "Özbekistan agresif ve arzulu oyun anlayışına sahip bir takım. Uzun zamandır da Antalya'da hazırlık kampı yapıyorlar. Bu maçtaki oyun ve skor, son dönem hazırlıklarımız için de önemli bir ışık tutacak" şeklinde konuştu.
U19 ve U20 Milli Takımları olarak 1 yılı aşkın bir süredir oldukça fazla hazırlık maçı yaptığını belirten Uçar, "Özellikle 1993 yaş grubunun havuzunu genişlettik. Tabi ki değişiklikler olabilir, ama kadromuzun iskeletini kurduğumuzu söyleyebilirim. Bu maçla birlikte U20 Dünya Kupası kadrosunu da şekillendirmek istiyoruz. Takımızın son dönemdeki iyi oyunu ve başarılı sonuçlarını sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.
FIFA U20 Dünya Kupası'na Asya'dan katılacak 4 ülkeden biri olan Özbekistan ile oynanacak hazırlık karşılaşması, 20 Şubat Çarşamba akşamı 19.15'te oynanacak ve TRT Spor ile TRT HD'den naklen yayınlanacak.
Bu maça ev sahipliği yapacak Akdeniz Üniversitesi Stadı, FIFA U20 Dünya Kupası için seçilen 7 stattan birisi olma özelliğine sahip.
(MSB-BH-S)

15.02.2013 12:39:29 TSI

Editör: Wan Haber