Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 2012-2013 sezonu ikinci yarısı hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. 5 haftalık aranın ardından Fethiyespor Bandırmaspor'u Fethiye Şehir Stadında konuk edecek. Hazırlıklarını Fethiye'de sürdüren Lacivert Beyazlılar'da devre arası transferlerden Cem Atan'ın ardından Mustafa Ünver de sakatlandı. Ünver'in 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.
BANDIRMASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
27 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadında Bandırmaspor'u konuk edecek olan Fethiyespor'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Ligdeki son 5 maçının da kazanan Fethiyespor Bandırmaspor maçında galibiyet serisini 6 maça çıkartmayı istiyor.
Pazar günü sona eren Antalya kampının ardından dün yapılan idmanla Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayan Fethiyespor'da sakatlığı devam eden Cem Atan idmana katılmazken, Mustafa Ünver de idmanı yarıda bıraktı. Düz koşunun ardından yapılan 5'e 2 çalışmayla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktaladı.
Cem Atan ve ardından Mustafa Ünver'in sakatlanmasıyla Fethiyespor transfer komitesi de takıma takviye yapmak için görüşmelere ağırlık verdi. İkinci yarıda özellikle hücum hattında sıkıntı yaşamak istemeyen transfer komitesi, sağ kanat ve santrafor mevkilerine takıma uyum sağlayabilecek oyuncular konusundaki araştırmalarını hızlandırdı.
(BT-İK)

23.01.2013 10:11:10 TSI

Editör: Wan Haber