Fethiyesporlu bayan taraftarlar, Bandırmaspor maçı öncesinde Fethiyesporlu oyunculara moral vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte futbolculara nazr boncuğu taktı.
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonunda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor'da önemli maçın hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor. Bir süre önce kurulan Fethiyespor Kadın Kolları üyeleri, oyunculara bu maç öncesinde moral desteği sağladı.
Yapılan idman sonrasındaki ara öğün için evlerinde hazırladıkları yiyecekleri kulüp binasında oyunculara ikram eden kadın kolları üyeleri oyunculara Bandırmaspor maçında da başarı dileklerini iletti. Fethiyespor Kadın Kolları üyeleri oyuncuların hepsine teker teker nazar boncuğu takarken iyi bir sezon geçirerek Fethiyespor'un sezon sonunda ligi ilk sırada tamamlaması yönündeki temenni etti.
Etkinliğe Fethiyespor Kadın Kollarından; Güler Alpman, Ayla Ersözlü, Sinem Erkin, Dilek Dinçer, Gülseren Kılıç, Nesrin Ünal, Yasemin Gökalp, Sibel Arslan, Ayşen Gürbüz, Müzeyyen Çınar, Ayşegül Ceviz ve Pınar Kafaoğlu'nun yanı sıra Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve eşleri de katıldı.
(MB-İK)

24.01.2013 10:23:57 TSI

Editör: Wan Haber