TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'a kadınlardan önemli bir destek geldi. Güler Alpman başkanlığındaki kadınlar, lacivert beyazlı takımın kadın kollarını oluşturdular.
Fethiyespor'un kuruluşunun 80. yılında Kadın Kolları da faaliyete geçerken, son üç haftada aldığı 9 puanla dikkatleri üzerine çeken ve zirve yarışında bende varım diyen Fethiyespor "Bu sene O Sene" diyerek 'Kadınlarımız baş tacımızdır' sloganı ile şampiyonluğa koşmayı hedefledi. Fethiyespor tarihinde ilk kez Kadın Kolları Başkanlığı da kuruldu. 17 kişilik kadın kolları yönetimi Futbolculara ve Yönetim Kurulu Üyelerine kahvaltılı toplantıda tanıtıldı. Şat Restoran'da gerçekleştirilen kahvaltı programına Fethiye Belediye ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Fethiye Evi Gönülleri Sorumlusu Nesrin Saatcı, Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ile eşleri katıldı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda ilk konuşmayı Fethiyespor Kadın Kolları Basın Sözcüsü Ayla Ersözlü yaptı. Ersözlü konuşmasında, "Günümüz şartlarında kadınlara daha çok iş düşüyor. Uzun zamandır birbirini tanıyan bizler, ilçemizi ve Fethiyesporumuzu daha çok tanıtmak için bir aradayız. Kadınlar gücünü takımımız için kullanmak için buradayız. Adım attığımız bu yolda daima birlikte olacağız" dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, "Yapılan bu hareketi canı gönülden kutluyorum. Gerçekten müthiş bir kadro oluşturulmuş. Bu kadronun karşısında hiçbir sivil toplum kuruluşu ve siyasi gücün durma şansı yok. Kadın kolları arasında her rengi toplamış. Sizler emredeceksiniz, biz yapacağız" diye konuştu. Son olarak konuşan Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk de "Ben aktif futbol oynarken, stadın önünde kek satarak bize ablalık yapan kişiler; şimdi bu oluşumu hayata geçirdiler. Ben o günleri ve şampiyonluğu hiç unutmadım. Bu topluluk, Fethiye'nin geleceğine çok büyük artı değer katacaktır" şeklinde konuştu.
Bu hafta bay takım olan Fethiyespor'da Futbolcular Kadın Kollarının da faaliyete geçmesi ile adeta büyük bir moral depoladılar.
(MY-İK)

10.12.2012 16:30:46 TSI

Editör: Wan Haber