Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk "Nazilli Belediyespor camiasının değerli mensupları ve çok değerli dostlarımızı en iyi şekilde konuk etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyacağız" dedi.
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 20'nci hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak. Fethiyespor ilk yarı deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Nazilli Belediyespor'u Fethiye Şehir Stadında konuk edecek. Müsabaka saat 13.30'da başlayacak.
Zirve mücadelesi veren 2 takımın mücadelesi öncesinde önemli mesajlar veren Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk "Pazar günü oynayacağımız maçta Nazilli Belediyespor camiasının değerli mensupları ve çok değerli dostlarımızı en iyi şekilde konuk etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyacağız. Formda 2 takımın oyuncularının Fethiye Şehir Stadına gelen misafirlerimize ve taraftarlarımıza seyir zevki yüksek bir futbol izlettireceğini düşünüyorum. Ben şimdiden sahada mücadele edecek olan oyunculara başarılar diliyorum" dedi.
Nazilli Belediyespor ile ilk yarı oynanan maçta yaşanan taşlı saldırı olayına da değinen Başkan İsmail Öztürk "İlk yarıda oynanan maçta bir grubun taraftarımıza yönelik yapmış olduğu taşlı saldırıyı Nazilli Belediyespor camiasıyla kesinlikle bağdaştırmıyoruz. Sporun içerisinde olmaması gereken bu görüntülerin hiçbir zaman yaşanmaması en büyük temennimiz. Ben Fethiyespor taraftarının her zaman her takıma olduğu gibi Nazilli Belediyespor takımına da centilmenliğini, konukseverliğini göstereceğinden eminim. Fethiyespor taraftarı bu konuda örnektir ve örnek olmaya da devam edecektir. Mücadeleyi sahada oyuncularımız yapacak. Taraftarımız da tribünde ellerinden gelen desteği gösterecekler ve alınacak sonuçlara katkı sağlayacaklardır" dedi.
(MY-MB-İK)

07.02.2013 15:31:20 TSI

Editör: Wan Haber