Fethiyespor yararına düzenlenen eşya piyangosunda ilk bileti, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık satın aldı.
Fethiyespor Kadın Kolları ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan Fethiyespor heyeti Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i makamlarında ziyaret etti. Fethiyespor Eşya Piyangosu satın alan Kaymakam Çalık, 1.Lig'e doğru emin adımlarla ilerleyen Fethiyespor'a herkesin sahip çıkıp destek olmasını istedi.
Kaymakam Ekrem Çalık, futboldan uzak durduğunu ve maçlara gitmediğini söyleyerek Fethiyespor'un maçlarını ise yakından takip ettiğini söyledi. Fethiyespor Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman da "Fethiyespor Kadın Kollarının yeni kurulduğunu belirterek Fethiyespor'a kadınlar olarak destek verdiklerini söyledi.
Verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Ekrem Çalık'a çok teşekkür eden Güler Alpman "Kadın Kolları kurulduktan sonra Fethiyespor için birçok çalışmalarımız oldu. Muğla'nın tek profesyonel futbol takımıyız. Fethiyespor sadece Fethiye'nin değil tüm Muğla'nın tanıtımını yapmaktadır. Şimdi de desteklerinizi sürdürmek için sizleri ziyarete geldik. Fethiye'mizi ve Muğla'mızı Türkiye'de en iyi şekilde temsil edip, adını duyuruyoruz. Destek olduğunuzu biliyoruz ama desteklerinizin devamını diliyoruz. Fethiyespor'a destek amacıyla Eşya Piyangosu düzenliyoruz. İlk bileti de size getirdik" diyerek Kaymakam Çalık'a bir bilet sattı.
Fethiyespor'un özellikle son zamanlardaki başarısından dolayı tebrik edip kutlayan Kaymakam Ekrem Çalık "Özellikle Fethiyespor son zamanlardaki başarısı bizleri çok sevindirdi. İnşallah Birinci Lige çıkarlar. Ben aslında maçlara gelmem ama Fethiyespor'un birkaç maçına gittim. Bundan sonra da geleceğim. Büyük kentlerde futbol ve spor çok önemlidir ve yeri apayrıdır. Fethiye için de bu geçerli. Şampiyonluk yolunda ilerleyen, Fethiyespor'un yanında olacağız. Bildiğiniz gibi ben Bursa'dan geldim. Orada yardım kampanyası düzenleyip, kulübe 12 trilyon gelir sağladık ve kulüp o sezon Ertuğrul Sağlam'ı alarak şampiyon oldu. Burada da aynı şekilde destek olacağız. Halkımızdan da Fethiyespor'a olan desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Başarılarının devamını diliyorum" diyerek, bir adet Fethiyespor Eşya Piyangosu bileti satın aldı.
Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyesi İsmail Türk de açıklamasında maçlara geldiği için Kaymakam Ekrem Çalık'a çok teşekkür ederek; "Biz tüm protokolü şeref tribününde görmek isteriz" dedi. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir sürece girildiğini söyleyen İsmail Türk "Fethiyespor eşya piyangosunun kısa bir süre içersinde Fethiye'de yaşayan vatandaşlar tarafından tüketileceğini inanmaktayım. Bu konuda hiçbir şüphem yok. Piyango biletlerimiz kulübümüzden, otopark gişelerimizden satışa çıkmıştır" dedi.
Başkanvekili Hasan Aydemir, Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Genel Sekreter Arif Okan Uysal, Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman, Ayla Ersözlü ve Gülseren Kılıç'tan oluşan heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i de ziyaret ederek piyango konusunda destek talep etti.
(MY-MB-İK)

21.02.2013 11:44:58 TSI

Editör: Wan Haber