Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Alican Karadağ'ı renklerine bağladı.
Fethiyespor'da eksik görülen mevkilere yönelik yapılan transfer çalışmaları devam ediyor. İlk yarıda kadroda yer alan 19 oyuncu ile yoluna devam eden Fethiyespor'da yapılacak transferler sonrası kadronun 25-26 olması hedefleniyor. Fethiyespor, ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nin alt yapısından yetişen, daha sonra Ankaraspor, Bugsaşspor ve 1461 Trabzon'da forma giyen ve sezon başında da Sivasspor'a transfer olan 23 yaşındaki Alican Karadağ, ile anlaştı. Orta sahanın başarılı ismi Alican Karadağ, fizik gücü ve teknik özellikleriyle dikkat çekiyor.
Genç yaşında rağmen futbol kariyerine 85 profesyonel maç sığdıran Alican Karadağ, "Hedefi olan bir takıma geldiğim için çok memnunum. Fethiyespor'un 80'inci kuruluş yıldönümünü kutladığı bu yılda hedefi PTT 1.Lig'e çıkmak. Ben de bu süreçte Fethiyespor'a katkı sağlamayı ve sezon sonu elde edilecek bu başarıda pay sahibi olmayı istiyorum. Ayrıca daha önce formasını giydiğim kulüplerde bana destek veren ve beni bugünlere hazırlayan hocalarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi
Futbol hayatına Gençlerbirliği altyapısında başlayan 1990 doğumlu Alican Karadağ, profesyonelliğe ilk adımını da Gençlerbirliği'nde attı. Sonrasında Ankaraspor, 1461 Trabzon, Kızılcahamam ve Keçiörengücü'nde forma giyen Alican, 2012-2013 sezonu başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a transfer oldu. Sivasspor ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alican Karadağ, ikinci yılı opsiyonlu olmak üzere kiralık olarak 2012-2013 sezonu sonuna kadar Fethiyespor formasını giyecek.
(MY-MB-İK)

09.01.2013 13:04:02 TSI

Editör: Wan Haber