Fethiye'de 10 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre; Fethiye'de M.A. isimli şahsın kenevir bitkisi yetiştirerek elde ettiği uyuşturucu maddeyi D.K. aracılığıyla çevre illere ve Fethiye'deki eğlence mekanlarında piyasaya sürdüğü şeklinde bilgiler alındı. Fethiye ve Antalya'da toplam 10 ayrı adreste eş zamanlı operasyonda 6 kilo 249 gram esrar maddesi ile 1 adet esrarlı sigara ve hassas terazi ele geçirildi. Operasyonda 10 ay süren teknik takibe takıldığı iddiasıyla şüpheli 9 kişi yakalanıp gözaltına alındı.
M.A, İ.G, E.D, H.S., A.Ş., B.K., İ.D., M.S., D.K. isimli 9 şüpheliden B.K. ve H.S. ifadeleri alındıktan sonra salıverildi. Operasyon kapsamında şüpheli H.G.'nin ise başka bir suçtan cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtilirken, Muğla'daki sorgulamaları tamamlanan 7 şüpheli örgütlü olarak uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Fethiye Adliyesi'ne sevk edilirken, M.A., E.D., İ.D. ve D.K., tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Adliyedeki sorgulama yaklaşık 7 saat sürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(MB-İK)

08.02.2013 12:07:28 TSI

Editör: Wan Haber