Mersin'in Bozyazı İlçe Müftülüğü görevinden Fethiye İlçe Müftülüğüne atanan Oğuzhan Kadıoğlu, veda gecesiyle uğurlandı.
Muğla'nın Fethiye ilçesine atanan Bozyazı İlçe Müftüsü Kadıoğlu için Merkez Mahallesi Merkez Cami altında bulunan Müftülük Konferans Salonu'nda veda gecesi düzenlendi. Geceye, Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş, Tekeli Belediye Başkanı Mehmet Yabalak, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Hakan Acı, Anamur, Aydıncık, Gülnar ilçe müftüleri, imamlar ve çok sayıda vatandaş ile Diyarbakır Ergani İlçe Müftülüğünden Bozyazı İlçe Müftülüğüne atanan Adem Bebek katıldı. Müftü Kadıoğlu'na, Bozyazı'da görev yaptığı süre içerisinde verdiği hizmetlerinden dolayı Kaymakam Erkayıran tarafından 'Başarı Belgesi' ve hediye verildi.
Gecede konuşan Kaymakam Erkayıran, müftülük görevi sırasında Kadıoğlu'nun başarılı bir çalışma sergilediğini belirterek, "Başarılı çalışmalarını yeni görev yerinde de devam ettireceğine inanıyorum. Yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.
Yurt dışı görevinden sonra Bozyazı'ya atandığını ve yaklaşık 5,5 yıldan beri burada görev yaptığını ifade eden Müftü Kadıoğlu da görev süresi içerisinde Denizciler Kız Kuran Kursu ve Tekeli Mehmet Akif Ersoy Erkek Kuran Kursu'nu faaliyete geçirdiğini, konferans salonunu açarak Bozyazılıların hizmetine sunduğunu, akademisyen ve ilahiyatçıların verdiği konferanslarla vatandaşları bilgilendirdiğini anlattı. Kadıoğlu, "Bozyazı'ya toplamda 1,5 milyon liralık yatırım yaptık. Bu paraları Bozyazı ve dışında bulunan hayırsever vatandaşlardan topladık. Görevim süresince bana ve teşkilatıma yardımcı olan herkese, mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.
Gecede Müftü Kadıoğlu'na birlikte çalıştığı arkadaşları tarafından da hediyeler verildi.
(ALT-KYM-Y)

26.01.2013 11:12:36 TSI

Editör: Wan Haber