Fethiye Lions Kulübü dünya üzerinde başlatılan Açlığı Hafifletme projesi kapsamında Ağrı'ya kuru gıda ve giyecekten oluşan 24 koli yardım gönderdi.
Dünyada 188 ülkeden yaklaşık 43 bin Lions Kulüplerindeki 1 Milyon 500 bin Lion Aralık 2012 ve Ocak 2013 aylarında Açlığı Hafifletmek "amacı ile çalışmalar yapmaya gönüllü olduğu öğrenildi.
Fethiye Lions Kulübü Dönem Başkanı Esin Artun yardımların devam edeceğini söyledi. Artun, "Kulübümüzün de bağlı bulunduğu MD 118-R Yönetim Çevresi 4. Kesim'i 'Açlığa Ve Yoksulluğa Karşı Sessiz Kalmayalım' sloganıyla gıda ve giyecek yardımı kampanyası düzenlemişlerdir. Biz de Fethiye Lions Kulübü olarak bu ortak aktiviteye katkıda bulunmak üzere kuru gıda ve giyecekten oluşan 24 koli yardım paketimizi 8 Ocak 2012 tarihinde Ağrı'ya ulaştırmak üzere gönderdik. Bizden daha az şanslı ihtiyaç sahiplerine yardımımızın ulaşması dileğiyle katkıda bulunan tüm kulüp üyelerimize yürekten teşekkür eder, UmutCoşku-Paylaşım ile Hizmet Dünyasında Fethiye Lions Kulübü olarak var olmaya devam edeceğimizi tekrar yinelemek isterim" dedi.
(MY-MB-İK)

10.01.2013 09:31:32 TSI

Editör: Wan Haber