Fethiye Yüksek Öğretim Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği üyeleri, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı makamında ziyaret ederek yapılacak olan İşletme Fakültesi için destek istedi.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan dernek yönetim kurulu üyesi Akif Arıcan, "Fethiye Yüksek Öğretim Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği olarak genel kurulumuzu yaptık. Bugün sizi ziyarete geldik. 1 Şubat 2013 tarihi ile işletme fakültemizin yer tahsisi yapıldı" diye konuştu.
Muğla Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Erdoğan Gavcar da, "Derneğimizin kongresini yaptıktan sonra ilk ziyareti Fethiye Kaymakamı olarak size yapıyoruz. İşletme fakültemize 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrenci almak istiyoruz. Dört bloktan olaşacak olan fakültemizin bir bloğunu Fethiye Belediyesi yaptıracak. Bir bloğunu dernek olarak biz yaptırmayı düşünüyoruz. Bir bloğunu da Melsa Şirketi aracılığı ile Muğla Valiliğinin yatırmasını istiyoruz. Bugün bunu Valiliğe iletilmek üzere size geldik" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ise, "Fethiye'ye işletme fakültesi kurulması güzel bir çalışma. Fakültenin kurulması için her türlü desteği vereceğiz. Dernek yönetim kurulu üyelerimize baktığımız zaman, iki bloğu yaptırırlar diye düşünüyorum. MELSA konusunda yetki Sayın Vali Bey'dedir. Ben kendilerine sizin bu isteğinizi ileteceğim. Derneğin çalışmalarında başarılar diliyorum. Beni de dernek fahri üyesi olarak kabul edebilirsiniz" şeklinde konuştu.
(MB-İK)

12.02.2013 09:30:02 TSI

Editör: Wan Haber