Fethiye'nin sevilen simalarından olan ve 2011'de AK Parti'den milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Mehmet Tüfekçi (64), son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Fethiye'nin "Kral" lakaplı Belediye Başkanı merhum Muzaffer Dontlu'nun kızı eczacı Ayşe Tüfekçi ile evli olan jeoloji mühendisi Mehmet Tüfekçi, bir dönem Fethiye'de Doru Yol Partisi İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.
AK Parti saflarına katılarak 2011 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Muğla Milletvekili aday adayı olan Mehmet Tüfekçi için Fethiye Merkez Yeni Camide düzenlenen cenaze törenine yoğun katılım oldu. Cenaze Namazına Tüfekçi ve Dontlu aileleri, yakınları ile Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Hüsrev San, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri siyasi partilerin eski ilçe başkanları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mehmet Tüfekçi'nin Eşi Ayşe Tüfekçi ile çocukları Engin ve Deniz Tüfekçi'nin taziyeleri de camide karşıladığı Cenaze Namazının arından cenaze Taşyaka mezarlığında dualarla toprağa verildi.
(MY-MB-İK)

24.01.2013 15:57:07 TSI

Editör: Wan Haber