AK Parti Fethiye İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda 'Büyükşehir Belediyesi'nin Muğla'ya kazandıracaklarının anlatılması kararlaştırıldı.
Toplantıda 14 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir ve Fethiye Belediye başkanlıklarının Ak Partili Adaylar tarafından kazanılması için öncelikle Cumhurbaşkanının onaylayarak resmi gazetede yayınlanan Büyükşehir yasasının Fethiye ve Seydikemer'de mahalle, mahalle anlatılmasında kadınların öne çıkmaları istendi.
AK parti Fethiye İlçe başkanlığında yapılan İlçe Danışma Kurulu toplantısında Divan başkanlığını İl Başkanı Nihat Öztürk yaparken, Divan Üyeliklerini İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal ve Gençlik Kolları başkanı Emrullah Tuna yaptılar. Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa'nın gecikmeli katıldığı İlçe Danışma Kurulu toplantısında Büyükşehir Yasası ile ilgili vatandaşın zihnindeki bulanıkların giderilmesi için öncelikle evlere rahatlıkla girip çıkabilen AK Partili kadınlara büyük görev düştüğü belirtildi. İlçe Danışma Kurulu toplantısının amacı hakkında kısa bir bilgi aktaran İl Başkanı Nihat Öztürk "Cumhurbaşkanımız tarafından Büyükşehir yasası onaylandı. Burada yaptığımız İlçe Danışma Kurulu toplantısında Köy ve mahalle temsilcilerimiz ile 2014 yılında yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını konuşacağız" dedi
AK Parti Fethiye ilçe Başkanı Mustafa Ali Türkan da, "Büyükşehir Yasası ile ilgili vatandaşın zihnindeki bulanık fikirleri kısa sürede gidermeliyiz. Genel Merkezimiz Köyler ve beldeler için Büyükşehir'i anlatan kitapçık ve broşürler hazırlıyor. Tüm sandıkları göz önünde bulundurarak partimizi Muğla Büyükşehir ve Fethiye'de birinci parti yapmak için yoğun bir çaba sarf etmeliyiz. Fethiye'de daha önce birinci partiyiz diyerek buna güvenmek doğru değil. Fethiye ve Muğla'yı 2014 yılında Ak partili Belediye Başkanları ile tanıştırmak zorundayız. Belediyecilikten gelmiş Sayın Başbakanımızın yaptığı hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi ile Muğla ve İlçelerinde en ücra köşelere kadar hizmetlerin gidebileceği her vatandaşımıza anlatılabilmelidir. Özellikle kadınlarımız dost Meclisi ve Ev toplantılarında bu yasanın getirilerini ev, ev ziyaretlerle anlatmalıdır. Bu toplantımızdaki ilgi bize gösteriyor ki, AK Parti Fethiye İlçe teşkilatının 2014 yılı mart Ayında yapılacak seçime hazır olduğunu da göstermektedir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
(MY-MB-İK)

09.12.2012 11:34:53 TSI

Editör: Wan Haber