Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni yıl yemeğinde genç girişimcilerle bir araya geldi.
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği tarafından Rixos Otel'de düzenlenen yemeğe Yaşar'ın yanı sıra Genç Girişimci ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkan Vekili Mehmet Doğanlar, Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Adnan Keskin, Türk Sanayici İş Adamları Vakfı (TUSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TUGİAD) Ankara Şube Başkanı Barış Aydın ve çok sayıda iş adamı katıldı.

"GİRİŞİMCİ RUHU GELİŞTİRMELİYİZ"
Genç girişimcilerin bir araya geldiği yemekte konuşan Yaşar, güçlü bir ülke olmak için devletin girişimci ruhu geliştirecek politikalar uygulaması gerektiğini belirterek, "Güçlü ve ayakları yere basan bir ülke olmak için üretmek, ülkede istihdam yaratmak için girişimci ruhu geliştirecek politikalar uygulamak zorundayız" dedi. Sivil toplum örgütlerinin siyasi partiler gibi ülkenin sorunlarına doğru teşhis koyarak sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Yaşar, toplumsal sorumluluklarını yerine getiren sivil toplum kuruluşları ile milli gelirin eşit dağıldığı güçlü bir Türkiye'ye kavuşulabileceğini söyledi.

"ÇOK YOL KATETTİK"
Yemekte konuşan Başkan Allıoğlu ise, 19 Mayıs 2003 yılında kurulan derneğin bu güne kadar çok yol katettiğini belirterek, 2003 yılından bu yana emeği geçen iş adamlarına teşekkür etti.
Derneğe destek veren bir çok iş adamının plaket aldığı yemekte plaketleri, sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekler ile dikkat çeken Başkan Yaşar verdi. Yaşar da plaketini Genç Girişimci ve Yönetim Derneği Başkanı Allıoğlu'ndan aldı.
(BC-OK-Y)

23.12.2012 13:02:49 TSI

Editör: Wan Haber