Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Manuel Fernandes, takımının Antalya Kampı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
Kamp yaptıkları otelde basın mensuplarının sorularını cevaplayan yıldız futbolcu, tek dileğinin sakatlığının iyileşmesi olduğunu ifade etti.

"BİZDEN BEKLENENİN TAM TERSİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİK"
Kampı ve ilk yarıyı değerlendiren Fernandes, "Bildiğiniz gibi İstanbul'da hava şartları daha kötü. Onun için buraya geldik. 10 günlük aradan sonra grup olarak birbirimizi özlemiştik. Hem özlem giderdik, hem güzel hava eşliğinde çalışma imkanı bulduk. Bu ikinci devre öncesi çalışma çok önemli. İyide geçiyor. Bende burada olmaktan son derece mutluyum. İlk yarı, bizden beklenenin tam tersi bir performans gösterdik takım olarak. Sonuç olarak liderin sadece 3 puan gerisindeyiz. İkinci yarıda ya aynı performansı tekrarlamak ya da bunun üzerine koymak gibi hedeflerimiz var" dedi.

"İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇINDA OYNAMAK İSTİYORUM"
Sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunan Fernandes, "Uzun süreden sonra idmana çıktım. Benim için sevindirici. Yüzde yüz bir performans sergileyemedim. Daha buna ulaşmaya var. Ama hedefim İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamak. Bu idmana çıkmak şu an benim için büyük bir adımdı" diye konuştu.

"BEN HİÇ BİR ZAMAN 'GİTMEK İSTİYORUM' DEMEDİM"
Sezon başındaki düşüncelerinin ve gitmek isteyip istemediğinin sorulması üzerine yıldız futbolcu, "Ben hiçbir zaman 'gitmek istiyorum' demedim. Hugo'nun da söylediğini bilmiyorum. Bugünkü bakış açımla 6 ay önceki bakış açım arasında bir şey değişmedi. Ben bütün takım arkadaşlarım adına konuşabilirim. Kişisel kalitemizi ortaya koyup takıma yardım etmek için buradayız. Beşiktaş'a geldiğim günden beri bu bakış açısına sahibim. Devamlı benden bekleneni yüzde yüz vermeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"ZAMANI GELİNCE SÖZLEŞME UZATMAYI OTURUR KONUŞURUZ"
Sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı yönündeki sorulara ise Fernandes, "Daha 1.5 sene var. Şu anda bunu konuşmak için erken. İyi zaman değil. Sakatlığım var onun iyileşmesi için çaba harcıyoruz. Bir an önce iyileşip sahalara dönmek istiyorum. Daha uygun bir zamanda kulüpte kalmamı isterse, oturup anlaşırız" cevabını verdi.

"GAZETECİLER İŞİNİ YAPIYOR"
Magazin basınında çıkan haberlerin sorulması üzerine ise Fernandes, "Bütün gazeteciler işlerini yapıyorlar. Ben böyle yaşıyorum. Gazeteciler beni çekiyor diye yaşam sitilimi değiştirecek bir şey yok. Ben işimi yapıyorum, onlarda işini yapıyor" dedi.

"MİLLİ TAKIMI DÜŞÜNMÜYORUM"
Portekiz Milli Takımı hakkında konuşan başarılı futbolcu, "Bir çok oyuncunun bir Avrupa Kupası, Dünya Kupası oynamak hayalidir. Ama benim önceliğim sakatlığımın geçmesi ve burada oynamaya devam etmem. Böyle bir şey düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"SAMET AYBABA ÇOK İYİ İŞLER ÇIKARTIYOR"
Samet Aybaba hakkında ögü dolu sözlerle bahseden Fernandes, "Elindeki kadroyla çok iyi bir iş çıkartıyor. Bütün oyunculardan alabileceği en yüksek verimi alıyor. Kişilik olarak aramızda ilişki her zaman bana yardımcı oldu. En doğru davranacak şekilde davrandı. Onun hakkında sadece iyi şeyler söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.
(RFK-RFK-S)

08.01.2013 14:18:12 TSI

Editör: Wan Haber